Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
ΑΓΟΡΕΣ

Από στιγμή σε στιγμή η απάντηση της Alpha Bank για την ΑΜΚ του 1 δισ.

O Βασίλης Ψάλτης, Διευθύνων Σύμβουλος Alpha Bank

Βασίλης Ψάλτης, Διευθύνων Σύμβουλος Alpha Bank

Καθαρά θέμα χρόνου είναι η επίσημη απάντηση της Alpha Bank στο άμεσο ερώτημα που έχει υποβάλει η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς για τα όσα συμβαίνουν από την έναρξη των συναλλαγών και την κάθετη πτώση της τιμής της μετοχής.

Η απάντηση της Alpha Bank θα έρθει εν μέσω φημών που κάνουν τον κύκλο της αγοράς και οι οποίες αναφέρουν ότι η τράπεζα αναμένεται να προχωρήσει σε αύξηση κεφαλαίου 1 δισ. ευρώ. Αυτή τη στιγμή, το χαρτί της τράπεζας υποχωρεί κατά 20% ενώ όπως αναφέρουν πηγές της αγοράς ήδη έχει υπάρξει σημαντική καθυστέρηση σε ό,τι αφορά στην επίσημη τοποθέτηση της τράπεζας.

Πλέον η κλεψύδρα του χρόνου μετρά αντίστροφα και από στιγμή σε στιγμή θα υπάρξουν νεότερα. Αν για οποιοδήποτε λόγο αυτό δεν συμβεί – κάτι που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες- τότε φαντάζει μονόδρομος η προσωρινή αναστολή διαπραγμάτευσης της μετοχής.

Διαβάστε επίσης

Oι φήμες για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Alpha Bank βυθίζουν τη μετοχή – Ερώτημα αναμένεται να υποβάλει η Κεφαλαιαγορά