Artists

ΤΑΜΤΑ

Τραγουδίστρια

Αποτελεί ένα από τα πιο «καυτά» πρόσωπα του ελληνικού πενταγράμμου, που κατάφερε να ξεπεράσει τα ελληνικά σύνορα, σημειώνοντας τεράστια επιτυχία και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Διακρίνεται για το προσωπικό της στυλ και δημιουργεί τάσεις, αφού για εκείνη μουσική και μόδα λειτουργούν αλληλένδετα.

Ο λόγος για την Τάμτα, η οποία το 2019 ξεσήκωσε όλη την Ευρώπη με το dance κομμάτι «Replay» και την εκρηκτική εμφάνισή της στη σκηνή της Eurovision στο Τελ Αβίβ. Συνέχισε δυναμικά, με την κυκλοφορία του «Senorita», ένα καθαρόαιμο ποπ τραγούδι σε συνεργασία με τον ράπερ Snik, «σαρώνοντας» τα charts. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Senorita βρέθηκε επί 51 ημέρες στο «Νο 1» του ελληνικού Spotify και για πέντε εβδομάδες στο «Νο 1» του Διεθνούς Digital Singles Chart της IFPI.

Λίγο πριν από την εκπνοή του χρόνου, η Τάμτα κυκλοφόρησε τον προπομπό του διεθνούς EP της, με τίτλο «Sex With Your Ex», ένα αγγλόφωνο single με ολόφρεσκο ήχο που αναμένεται να κάνει μεγάλη αίσθηση παγκοσμίως. Στα πλαίσια της καλοκαιρινής της περιοδείας, «Replay Tour», η Τάμτα εμφανίστηκε σε μερικές από τις δημοφιλέστερες σκηνές της Ισπανίας και της Σουηδίας, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

Εξίσου ηχηρές εντυπώσεις δημιουργεί στα media και η σχέση της με τον Πάρη Λάτση- Κασιδόκωστα που, συχνά-πυκνά, προκαλεί επικοινωνιακά γκελ.

Εκτός από μία επιτυχημένη χρονιά στον επαγγελματικό τομέα, η αγαπημένη καλλιτέχνις και fashion icon χρησιμοποιεί την πλατφόρμα της για να επηρεάσει τον κόσμο και για κοινωφελείς σκοπούς. Συγκεκριμένα, μέσα από τη συμμετοχή της στην κοινωνική δράση με τίτλο «The End Concept», η Τάμτα πέρασε το δικό της μήνυμα για τα στερεότυπα των φύλων, στηρίζοντας ταυτόχρονα τα «Παιδικά Χωριά SOS». Επιπλέον, βρέθηκε κοντά στον μικρό Λάμπρο Καλλένο, ο οποίος πάσχει από μία σπάνια ασθένεια και λαμβάνει φροντίδα στο Ισραήλ, χαρίζοντάς του χαρά.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

        
Δείτε όλη την λίστα