Artists

ΜΑΡΙΑ ΚΙΤΣΟΥ

Ηθοποιός

Μπορεί να είναι μία κατεξοχήν θεατρική ηθοποιός, με μακρόχρονη πορεία στο θεατρικό σανίδι, ωστόσο μετά τη συμμετοχή της στις «Άγριες Μέλισσες», η Μαρία Κίτσου δικαιωματικά έγινε το τηλεοπτικό πρόσωπο της χρονιάς για το 2019.

Μία γυναίκα που «απάντησε» δειλά στο κάλεσμα της υποκριτικής και κατάφερε να ξεχωρίσει με το ταλέντο και την επιμονή της. Η βραβευμένη ηθοποιός, που ενσαρκώνει τη δυναμική και αντισυμβατική Λενιώ, έγινε γρήγορα αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό και έκλεψε την παράσταση με την ερμηνεία της, στη σειρά κινηματογραφικών προδιαγραφών του ΑΝΤ1. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι, πριν από την πρεμιέρα της δημοφιλούς σειράς εποχής, η Μαρία Κίτσου είχε μόλις 4.000 ακολούθους στο Instagram, ενώ πλέον αγγίζει τους 50.000!

Αφοσιωμένη στην τέχνη της, διακριτική και προσγειωμένη, η Μαρία Κίτσου προτιμά να κρατά τη ζωή της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, παρά το γεγονός ότι πλέον είναι ευρέως αναγνωρίσιμη. Εκτός από τις «Άγριες Μέλισσες», η αγαπημένη ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην κινηματογραφική ταινία «Cosmic Candy», που έκανε πρεμιέρα στο 60ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Τον Φεβρουάριο του 2019, η ηθοποιός, με το αστείρευτο ταλέντο που την διακρίνει, πρωταγωνίστησε στη θεατρική παράσταση «Τερέζ Ρακέν», αποσπώντας διθυραμβικές κριτικές. Μάλιστα, μέσα από συνεντεύξεις της, αποφάσισε να μιλήσει δημόσια για τη μάχη με την κατάθλιψη που πέρασε σε νεαρή ηλικία, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει και να βοηθήσει άλλους ανθρώπους που βιώνουν το ίδιο. Όπως πολλοί πιστεύουν, πρόκειται για ένα από τα πρόσωπα που θα συνεχίσουν να μας απασχολούν και τα επόμενα χρόνια.

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΠΙΔΡΑΣΤΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

        
Δείτε όλη την λίστα