Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
What's happening

Δεν είναι η Μαντλίν η νεαρή που εντοπίστηκε στη Ρώμη – 21χρονη από τη Σουηδία με σύνδρομο Asperger

Μαντλίν

Η μικρή Μαντλίν-Η αγνώστων στοιχείων άστεγη που βρέθηκε στη Ρώμη

Δεν ήταν τελικά η μικρή Μαντλίν Μακκάν η αγγλόφωνη νεαρή που εντοπίστηκε να κοιμάται στους δρόμους της Ρώμης.

Πολλοί βλέποντας την εικόνα της υποστήριξαν ότι μπορεί να είναι το μικρό κορίτσι που το 2007 σε ηλικία 3 ετών εξαφανίστηκε όταν έκανε διακοπές με τους γονείς της στην Πορτογαλία. Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της βρετανικής Daily Mail, στην πραγματικότητα πρόκειται για την Embla Jauhojärvi από τη Σουηδία.

Η 21χρονη πάσχει από σύνδρομο Asperger και σύμφωνα με τον πατέρα της, Tahvo, ο οποίος έχει ήδη επικοινωνήσει με τις Ιταλικές αρχές, σπουδάζει τους τελευταίους 6 μήνες στη Ρώμη.

Ο εντοπισμός της νεαρής προκάλεσε “πανικό” στο διαδίκτυο με πολλούς να υποστηρίζουν πως μπορούσε να είναι – εκτός από την Μαντλίν –  η Αμάντα Αντλάι που απήχθη στο Μίσιγκαν το 2008 ή η Μαρία-Μπριγκίτε Χένσελμαν που εξαφανίστηκε από τη Γερμανία το 2008.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Υπόθεση Μαντλίν: Πανικός στο διαδίκτυο με φωτογραφίες-Η αστυνομία ερευνά την ταυτότητα της νεαρής άστεγης (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ερντογάν: Η Λωζάνη δεν είναι ιερό κείμενο. Και φυσικά θα την συζητήσουμε!

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο: H Ελλάδα έχει 12.000 συνταξιούχους που σχετίζονται με τον πόλεμο