Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Uncategorized

Ελληνικό: Στόχος να εκδοθούν εντός Αυγούστου και οι τρεις ΚΥΑ

Ελληνικό

Ελληνικό

Εντός του Αυγούστου επιδιώκει η νέα κυβέρνηση να έχει ολοκληρωθεί η έκδοση των τριών απαιτούμενων Κοινών Υπουργικών Αποφάσεων για την επένδυση στο Ελληνικό, όπως προέκυψε από την ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων την Παρασκευή.

Την έκδοση των τριών ΚΥΑ θα πρέπει να ακολουθήσει η ολοκλήρωση του διαγωνισμού για το καζίνο, ενώ στόχος της κυβέρνησης είναι να ξεκινήσουν τα έργα πριν το τέλος του χρόνου.

Στη σύσκεψη υπό τον κ. Άδωνη Γεωργιάδη συμμετείχαν η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργό και αρμόδιος για το κυβερνητικό έργο, Άκης Σκέρτσος και ο υφυπουργός Περιβάλλοντος, Δημήτρης Οικονόμου. Νωρίτερα ο κ. Γεωργιάδης είχε συνάντηση και με την ηγεσία του ΤΑΙΠΕΔ.

Από την περασμένη Τρίτη που ορκίστηκε το υπουργικό συμβούλιο έχουν πραγματοποιηθεί αρκετές συναντήσεις προκειμένου να συζητηθεί η διευθέτηση των εκκρεμών ζητημάτων. Την Πέμπτη ανατέθηκαν καθήκοντα τεχνικού συμβούλου για το πρότζεκτ στον πρόεδρο του ΤΕΕ, Γιώργο Στασινό.