Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Τράπεζες

Τράπεζα Πειραιώς: Διαδικτυακή εκδήλωση για τη στήριξη των επιχειρήσεων του αύριο

Χρήστος Μεγάλου (Τράπεζα Πειραιώς)

Χρήστος Μεγάλου (Τράπεζα Πειραιώς)

Διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα  «Στηρίζουμε σήμερα τις επιχειρήσεις του αύριο. Νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ – Ψηφιακός Μετασχηματισμός & Πράσινη Μετάβαση», διοργανώνει η Τράπεζα Πειραιώς την Πέμπτη 30 Μαρτίου στις 11:00.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή το πρόγραμμα ΕΣΠΑ 201- 2027 με σκοπό την ενημέρωση των επιχειρήσεων.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα συζητηθούν τα παρακάτω θέματα:

Οι πόροι του ΕΣΠΑ αποτελούν διαχρονικά την κύρια πηγή κεφαλαίων για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Με πόρους που προσεγγίζουν τα €26 δισ. για την περίοδο 2021-2027, το ΕΣΠΑ είναι μοναδική ευκαιρία για να επιταχύνουν την προσαρμογή τους στο νέο, σύγχρονο, ψηφιακό και πράσινο μοντέλο λειτουργίας και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο διεθνοποιημένο περιβάλλον που λειτουργούν.

Η Τράπεζα Πειραιώς, η κατεξοχήν Τράπεζα της ελληνικής επιχειρηματικότητας, έχει στο επίκεντρο της στρατηγικής της να ενισχύσει την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων στηρίζοντας την ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας και είναι έτοιμη να συνδράμει στις επιχειρήσεις – πελάτες της να μεγαλώσουν, να εκσυγχρονιστούν και να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στη νέα εποχή.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση, αλλά και τους τρόπους εγγραφής, αναζητήστε εδώ.

Διαβάστε επίσης:

EKT: Δεν προβλέπεται έκτακτη συνεδρίαση για την Silicon Valley Bank