Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Βρέθηκε το σημείο διαφωνίας του Κυρίτση: «Κακή επιλογή» τα συγχαρητήρια Τσίπρα στην Παπαχρήστου

Ο Γιώργος Κυρίτσης

Σε μια στιγμή μεγάλης επιτυχίας για τον ελληνικό αθλητισμό, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Κυρίτσης επέκρινε τον πρωθυπουργό, επειδή έδωσε συγχαρητήρια στην αθλήτρια Βούλα Παπαχρήστου για το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου.

Σε tweet του ο βουλευτής ασκεί κριτική λέγοντας ότι είναι «κακή επιλογή» το tweet του πρωθυπουργού: «Θερμά συγχαρητήρια στην Βούλα Παπαχρήστου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου» ανέφερε ο πρωθυπουργός στο μήνυμά του στο Twitter.

«Κακή επιλογή τα συγχαρητήρια του πρωθυπουργού στην Παπαχρήστου» έγραψε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, σε μήνυμά του στο Twitter.

Υπενθυμίζεται ότι η Βούλα Παπαχρήστου είχε αποκλεισθεί από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου εξαιτίας του ρατσιστικού μηνύματος που είχε ανεβάσει στο twitter: «Με τόσους Αφρικανούς στην Ελλάδα, τουλάχιστον τα κουνούπια του Δυτικού Νείλου θα τρώνε σπιτικό φαγητό».

Μετά τις αντιδράσεις, η Β.Παπαχρήστου είχε ζητήσει συγγνώμη «για το ατυχές και κακόγουστο αστείο» και ανέφερε ότι δεν θα συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες αν δεν σεβόταν απόλυτα τις αξίες τους. Η ΕΟΕ την είχε θέσει εκτός Αγώνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Νέο χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου από τη Βούλα Παπαχρήστου! (video)