Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Το τζάμπα Ζάππειο και η μπορντό γραβάτα

Ο Αλέξης Τσίπρας φορώντας γραβάτα στην εκδήλωση του Ζαππείου

Στο… τζάμπα την έβγαλε η Γενική Γραμματεία του Πρωθυπουργού για την εκδήλωση του περασμένου καλοκαιριού στο Ζάππειο, όπου εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός με την μπορντό γραβάτα, για να δηλώσει ότι επέλυσε το πρόβλημα της βιωσιμότητας του χρέους της χώρας.

Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, η ενοικίαση του Περιστυλίου του Ζαππείου Μεγάρου για τη πραγματοποίηση μιας εκδήλωσης κοστίζει 3.000 ευρώ την ημέρα. Και τα χρήματα αυτά πηγαίνουν στην Επιτροπή Ολυμπίων & Κληροδοτημάτων που διαχειρίζεται και συντηρεί το Μέγαρο, το οποίο ο εθνικός ευεργέτης Ευαγγέλης Ζάππας άφησε κληρονομιά στο ελληνικό κράτος.

Ωστόσο, όπως καταγγέλλει η αντιπολίτευση, με απόφαση της υφυπουργού Οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου, η οποία εκδόθηκε 229 ημέρες μετά την πανηγυρική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε αποδεκτό αναδρομικά το αίτημα της Γενικής Γραμματείας Πρωθυπουργού για τη δωρεάν παραχώρηση του Περιστυλίου.

Δηλαδή, εάν αληθεύουν όλα αυτά -συνεχίζει ο Βηματοδότης- η φιέστα των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στον εντυπωσιακό χώρο του Περιστυλίου του Ζαππείου Μεγάρου έγινε σε βάρος των… κορόιδων, ήτοι σε αυτή την περίπτωση του φορέα που διαχειρίζεται το Μέγαρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Μείναμε με τη… γραβάτα – Η «φιέστα» στο Ζάππειο και τα παραλειπόμενα μιας σκληρής συμφωνίας

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kικίλιας: Η γραβάτα του Τσίπρα μας κόστισε 100 δισ. ευρώ