Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα!

Καλημέρα σας!

Αυτά είναι τα 5 σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να ξέρετε σήμερα:

  1. Βαθαίνει το χάσμα ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με αιχμή τα εθνικά θέματα. Με το θέμα Μουζάλα να παραμένει αγκάθι στις σχέσεις ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, καθώς εξακολουθεί να ισχύει το αίτημα του Πάνου Καμμένου για απομάκρυνση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής από την κυβέρνηση, το χάσμα ανάμεσα στους δύο κυβερνητικούς συμμάχους βαθαίνει ακόμη περισσότερο μετά την επίθεση του βουλευτή Δημήτρη Καμμένου κατά του υπουργού Παιδείας Νίκου Φίλη με αφορμή το μήνυμα του τελευταίου για την 25η Μαρτίου.

  2. Επιδόματα αντί για συντάξεις σε αναπήρους. Μαχαίρι ακόμα και στις αναπηρικές συντάξεις βάζει το νέο Ασφαλιστικό.  Η μείωση σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα», θα είναι της τάξης του 25%. Δηλαδή αν κάποιος ατυχής μείνει ανάπηρος ύστερα από 15 χρόνια δουλειάς θα λάβει επίδομα αντί σύνταξης.

  3. Με 360 ευρώ τον μήνα στο Δημόσιο. Ο πιο αντιεργατικός νόμος όλων των εποχών ειδικά για καθαρίστριες και γενικές βοηθητικές εργασίες –  Δίμηνες συμβάσεις 5ωρης εργασίας, χωρίς δώρα Πάσχα και Χριστουγέννων για Ελληνες και ξένους με πέπλο την καταπολέμηση της ανεργίας

  4. Παίρνει μπροστά μια από τις ελάχιστες βιομηχανικές επενδύσεις στην Ελλάδα. Στα τέλη του προσεχούς Απριλίου αναμένεται να τεθούν σε κατάσταση κανονικής λειτουργίας οι νέες γραμμές παραγωγής της Πλαστικά Θράκης, με στόχο την αύξηση της δυναμικότητας παραγωγής του ομίλου και την ενίσχυση των πωλήσεων στο εξωτερικό.

  5. Boom, το αεροσκάφος που θα κάνει την πτήση Νέα Υόρκη-Λονδίνο σε 3,5 ώρες. Θα ταξιδεύει με τη διπλάσια ταχύτητα του ήχου, θα είναι πιο γρήγορο από το Κονκόρντ και θα πραγματοποιεί την πτήση από τη Νέα Υόρκη στο Λονδίνο σε… 3,5 ώρες. Τουτέστιν, θα μπορεί κάποιος να πεταχτεί για ψώνια ή για δουλειές στην αμερικανική μεγαλούπολη, να απολαύσει το μεσημεριανό του στα υπέροχα εστιατόρια και να επιστρέψει στη Βρετανία, πέφτοντας για ύπνο στο κρεβάτι του. Το Boom, το νέο αεροσκάφος που παρουσιάστηκε και θα τεθεί στη διάθεση του κοινού το συντομότερο δυνατό.