Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Στον ΣΥΡΙΖΑ ακόμη ψάχνουν τον υποψήφιο για τον Δήμο Αθηναίων

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Σκουρλέτης

Ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πάνος Σκουρλέτης

Σε εκκρεμότητα παραμένει το όνομα του υποψηφίου που θα υποστηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ στον Δήμο Αθηναίων, καθώς παρήλθε και το Σαββατοκύριακο χωρίς να βρεθεί λύση στον γρίφο που φέρνει πονοκεφάλους σε Κουμουνδούρου και Μαξίμου.

Το θέμα χειρίζονται αποκλειστικά ο πρωθυπουργός και ο Πάνος Σκουρλέτης, χωρίς να έχουν ληφθεί ακόμη αποφάσεις, ενώ η Ανοιχτή Πόλη αναμένεται να κάνει δικές της προτάσεις.

Πάντως, είναι πολύ πιθανό λύση στο αδιέξοδο να δοθεί με την υποψηφιότητα του υφυπουργού Εργασίας, Νάσου Ηλιόπουλου, ο οποίος έχει δηλώσει ότι αν του ζητηθεί από το κόμμα, θα ριχτεί στη μάχη κόντρα στον Κώστα Μπακογιάννη και τον Παύλο Γερουλάνο.

Παρ’ ότι η υποψηφιότητα Ηλιόπουλου φαίνεται να έχει σχεδόν «κλειδώσει», πριν από λίγες ημέρες υπήρξε η πληροφορία ότι στο τραπέζι βρίσκεται και το όνομα του Παναγιώτη Γιαννάκη, κάτι για το οποίο ο ίδιος ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας, μιλώντας στον Σκάι, δήλωσε άγνοια.

Στο πλαίσιο της ονοματολογίας το προηγούμενο διάστημα είχε ακουστεί και το όνομα του Φραγκίσκου Αλβέρτη, ο ίδιος όμως είχε διαψεύσει τις πληροφορίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: ΣΥΡΙΖΑ: Συνεχίζεται το «σαφάρι» για τον υποψήφιο στην Αθήνα, συνεδριάζει για τις εκλογές η Κεντρική Επιτροπή

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ακόμη ψάχνουν στον ΣΥΡΙΖΑ: Νεώτερα το Σαββατοκύριακο για την υποψηφιότητα στην Αθήνα