Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Συγκλονίζει η μητέρα του Κ. Κατσίφα: «Θέλω το παιδί μου εδώ» (video)

Με σπαρακτικά λόγια η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα μιλά για το παιδί της ζητώντας να μεταφερθεί η σορός του παιδιού της και λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ ένα θέλω: να μου έρθει το γρηγορότερο εδώ. Γιατί το κρατάνε;».

Έχουν περάσει επτά ημέρες από τη στιγμή που ο Κωνσταντίνος Κατσίφας έπεσε νεκρός από πυρά Αλβανών αστυνομικών στους Βουλιαράτες. Έκτοτε η σορός του βρίσκεται στην Αλβανία.

Η κα. Βασιλική Κατσίφα ζήτησε να επιστραφεί το πτώμα του παιδιού της: «Γιατί το κρατάνε Βαγγέλη, γιατί δεν φωνάζετε όλοι;» είπε απευθυνόμενη στον βουλευτή του κόμματος LSI Βαγγέλη Τάβο και στην ευρωβουλευτή Ελένη Θεοχάρους με τους οποίους συναντήθηκε το Σάββατο.

«Θέλω να δικαιώσω το παιδί μου» ακούγεται να λέει η μητέρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα. «Δεν έκανε τίποτα, έβαλε πέντε σημαίες στο χωριό».

«Ήθελε τον τόπο του, το χωριό του. Να ζούμε με το φόβο;» αναρωτιέται η κυρία Βασιλική Κατσίφα προσθέτοντας ότι «το παιδί μου ήταν θρήσκο, είχε κάτω από το μαξιλάρι του την προσευχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η Destiny του Ε. Παπαευαγγέλου διαψεύδει τον δήμο Αθηναίων για το πλαστό πιστοποιητικό

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δίχτυ» για τα ακίνητα της AirBnB: Διασταυρώσεις, «αυτοψίες» και «search robots» στον πόλεμο κατά της φοροδιαφυγής

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Απίστευτο: Γυναίκα πέθανε από καρκίνο αφού της μεταμόσχευσαν πνεύμονες καπνίστριας!