Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

COSMOTE TV: Πλούσιο αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο

Πλούσιο είναι και αυτή την εβδομάδα το πρόγραμμα της COSMOTE TV, σε αθλητικό και κινηματογραφικό περιεχόμενο.

Στο ποδόσφαιρο, όλα τα βλέμματα στρέφονται στο ντέρμπι της Serie A TIM, που δεν είναι άλλο από το Μίλαν-Γιουβέντους (Σάββατο 28/10, 19.00, COSMOTE SPORT 4HD), αλλά και σε αυτό της Premier League (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ –  Τότεναμ) (Σάββατο 28/10,  14.30, COSMOTE SPORT1HD).

Στο ισπανικό πρωτάθλημα της LaLiga Santander θα απολαύσουμε το Μπιλμπάο-Μπαρτσελόνα και τη δεύτερη συνάντηση σε έναν μήνα του Ερνέστο Βαλβέρδε, με μια παλιά “αγαπημένη” (Σάββατο 28/10, 21.45, COSMOTE SPORT 2HD). Στο πρόγραμμα της Liga NOS ξεχωρίζει το Ρίο Άβε-Σπόρτινγκ Λισαβόνας (Παρασκευή 27/10, 23.00, COSMOTE SPORT 8HD), ενώ στην 10η αγωνιστική της Bundesliga ανήκει το ματς Μπάγερν Μονάχου-Λειψία(Σάββατο 28/10, 19.30, COSMOTE SPORT 3HD). Πέρυσι, το ίδιο ματς έκρινε την έκβαση του τίτλου, με τους Βαυαρούς να παίρνουν τη νίκη.

Συναρπαστικές αναμετρήσεις υπάρχουν στο πρόγραμμα των καναλιών COSMOTE SPORT και για τους φαν του μπάσκετ. Η σεζόν του ΝΒΑ ξεκίνησε με μεγάλο ενδιαφέρον και συνεχίζεται την Παρασκευή 27/10, στις 03.00, με τον αγώνα των Bucks και του Γιάννη Αντετοκούνμπο, απέναντι στους Celtics. Όλες οι αναμετρήσεις του κορυφαίου μπασκετικού πρωταθλήματος παγκοσμίως, μεταδίδονται ζωντανά, αποκλειστικά και σε HD, από το COSMOTE SPORT 4HD.

Στο κινηματογραφικό πρόγραμμα της COSMOTE TV, ξεχωρίζουν για ακόμα μία εβδομάδα μοναδικές κινηματογραφικές πρεμιέρες για όλα τα γούστα.

Στο COSMOΤΕ CINEMA 1HD, παρακολουθούμε σε Α’ προβολή την Πέμπτη 26/10, την βραβευμένη με OSCAR® κοινωνική ταινία του Ασγκάρ Φαραντί, Ο Εμποράκος (The Salesman) (21.00, ζώνη Red Carpet Premieres). Στο ίδιο κανάλι, ξεχωρίζει η πρεμιέρα της sci-fi ταινίας του Ρούπερτ Σάντερς, Το Φάντασμα στο Κέλυφος (Ghost in the Shell), με την Σκάρλετ Γιόχανσον (Κυριακή 29/10, 21.00, ζώνη Blockbuster), βασισμένη στο ομώνυμο manga του Masamune Shirow.

Τη Δευτέρα 30/10, στις 21.00, οι φαν της δράσης, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν σε Α’ Προβολή την ταινία Το Τέλειο Όπλο (The Perfect Weapon) με τον Στίβεν Σίγκαλ, (Δευτέρα 30/10, 21.00, ζώνη Action), ενώ στη ζώνη Family του COSMOTE CINEMA 1HD, οι μικροί φίλοι θα παρακολουθήσουν σε Α’ προβολή το animation της Disney, Ο Καλόσαυρος (The Good Dinosaur) (Σάββατο 28/10, 21.00).

Στο COSMOΤΕ CINEMA 2HD, δεν χάνουμε σε Α’ Προβολή το ντοκιμαντέρ Yogananda: Το Ταξίδι της Αφύπνισης (AwakeThe Life of Yogananda), αφιερωμένο στον Ινδό γκουρού Παραμαχάνσα Γιογκανάντα ο οποίος ήταν ο πρώτος που διέδωσε το διαλογισμό και την γιόγκα στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη (Παρασκευή 27/10, 22.00, ζώνη Doc O’ Clock).

Ανήμερα του εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου, θα παρακολουθήσουμε ταινίες με επίκεντρο τον ΄Β Παγκόσμιο Πόλεμο.  Μεταξύ άλλων, ξεχωρίζει σε Α’ Προβολή το πολεμικό δράμα Ο Επίλεκτος (Chosen) του βραβευμένου στις Κάννες για την προηγούμενη ταινία του, Τζασμίν Ντισντάρ (Σάββατο 28/10, 22.00). Την ίδια ημέρα στις 15.30, θα προβληθεί η γαλλική ταινία Μαίος 1940: Η Μεγάλη Φυγή, ενώ στις 17.30, η ταινία Red Tails για μια ομάδα πιλότων το 1944. Στις 19.45 βλέπουμε την υποψήφια για OSCAR®, κατασκοπική ταινία, Οι Σύμμαχοι (Allied) με τον Μπραντ Πιτ και την Μαριόν Κοτιγιάρ. Τα μεσάνυχτα βλέπουμε την ταινία War Pigs για μια μυστική αποστολή ενάντια στους Ναζί.

Επίσης, στο κανάλι συνεχίζεται το αφιέρωμα στον πολυβραβευμένο Πέδρο Αλμοδοβάρ με την ταινία Γύρνα Πίσω (Volver), με την Πενέλοπε Κρουζ, η οποία διεκδίκησε OSCAR®, για την ερμηνεία της στην ταινία (Τρίτη 31/10, 22.00).

 

Αναλυτικά το πρόγραμμα των καναλιών στο site της COSMOTE TV: https://www.cosmote.gr/cosmotetv