Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Gossip

Ομπάμα – Μισέλ: Ο «αποστάτης», η «αναγέννηση» και το «πρόβλημα της Βοσνίας»

Ακόμα και ο…  Πρόεδρος των ΗΠΑ θέλει την ιδιωτικότητα του αλλά και να περάσει τρυφερές στιγμές με την σύζυγο του. Έτσι λοιπόν όταν ο Μπαράκ Ομπάμα ήθελε μείνει μόνος με τη σύζυγό του Μισέλ πρώτα ειδοποιούσε τους άνδρες της προσωπικής του ασφάλειας προκειμένου να απομακρυνθούν.

Ποιο ήταν όμως η κωδικοί ονομασία που είχαν εφεύρει οι πράκτορες για να αδειάζουν τη γωνιά στον πρόεδρο;

Όπως αποκαλύπτει η Βρετανική Mirror ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν ο «αποστάτης» και η Μισέλ η «αναγέννηση» ενώ ο προσωπικός τους χρόνος ήταν το «πρόβλημα της Βοσνίας».

Όταν λοιπόν ο Μπαράκ ήθελε να μείνει μόνος με τη Μισέλ οι πράκτορες μετέδιδαν πως «ο Αποστάτης δεν είναι διαθέσιμος. Συζητά το πρόβλημα της Βοσνίας με την Αναγέννηση».

Δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό  αν ο Τραμπ θα αλλάξει τις ονομασίες αυτές, αναφέρει το δημοσίευμα ωστόσο επισημαίνει πως δεδομένου ότι η Μελάνια κατάγεται από τη Σλοβενία ίσως να τo ονομάσουν «πρόβλημα της Σλοβενίας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: O Θεοδωρόπουλος της «Chipita» εξαγόρασε τη «Νίκας»- Πάει και για άλλο μεγάλο deal

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το δολοφονικό βλέμμα της Αχτσιόγλου στη Βουλή – Κάνει τον γύρο του διαδικτύου (pic)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκλονιστικό βίντεο: Εικόνες πριν την τραγωδία στα Ίμια (video)