Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Media

Καβγάς on air της Τσαπανίδου με ανταποκριτή του Star: «Μη μιλάς πάνω μου» – «Χαλάρωσε, cool…» (video)

Τσαπανίδου

Η παρουσιάστρια Πόπη Τσαπανίδου και ο ανταποκριτής του Star στις Βρυξέλλες Θάνος Αθανασίου, τσακώθηκαν ζωντανά στον αέρα στην εκπομπή της Πέμπτης. 

Η Πόπη Τσαπανίδου επέμεινε στην ερώτηση της αν θα υπάρξει τελεσίγραφο από τους δανειστές προς την ελληνική κυβέρνηση τις επόμενες μέρες. Ο ανταποκριτής επέμενε από την πλευρά του πως δεν πρόκειται να στείλουν τελεσίγραφο και θέλησε να κάνει μια ευρύτερη ανάλυση στο θέμα. Η Πόπη, όμως, πέρασε σε επόμενη ερώτηση με τη φράση «κωδικός Grexit».

Τότε, ο Θάνος Αθανασίου εκνευρίστηκε, καθώς ήθελε να ολοκληρώσει τα περί τελεσίγραφου και ακολούθησε ένας πρωτοφανής καβγάς μεταξύ παρουσιάστριας και ανταποκριτή.

Ο διάλογος που έφερε την ρήξη

Ανταποκριτής: «Περίμενε Πόπη, έχει σημασία!»

Τσαπανίδου: «Θάνο σε παρακαλώ, πρόσεξέ με λίγο! Δεν είμαστε σε αμφιθέατρο να κάνουμε διάλεξη, προσπαθούμε να δώσουμε το ρεπορτάζ. Σε ρωτάω, λοιπόν, το Grexit οι Ευρωπαίοι το συζητούν; Δεν θα συνεννοηθούμε…»

Ανταποκριτής: «Ε, μη μιλάς πάνω μου να συνεννοηθούμε!»

Τσαπανίδου: «Χίλια συγγνώμη! Μπορώ να κάνω εκπομπή Θάνο; Θες να έρθεις εδώ να αλλάξουμε θέση; Με ακούς τώρα; Δεν το πιστεύω αυτό! Δεν μου έχει ξανασυμβεί ποτέ! Θες να παίξουμε σε όλα τα Μέσα του πλανήτη; Να λένε όλοι παρουσιάστρια και ανταποκριτής μάλωσαν στον αέρα! Cool λίγο…»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Oops she did it again! Έδειξε το στήθος της «on stage» η Britney Spears! (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι «Παπαροκάδες» πέταξαν τα ράσα και έγιναν αγνώριστοι (pics)

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: To καυτό «ατύχημα» της Μενεγάκη- Τα έδειξε όλα on air (video)