Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κ. Μητσοτάκης: “Η χώρα χανόταν και η Αντωνοπούλου έπαιρνε επιδόματα!”

Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης, πρόεδρος της ΝΔ

Με καυστικό τρόπο σχολίασε την αποπομπή της κ. Αντωνοπούλου από την Ολομέλεια της Βουλής ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, λέγοντας ότι μεσούσης κρίσιμων ζητημάτων που έπλητταν τη χώρα “η κ. Αντωνοπούλου έπαιρνε επίδομα ενοικίου”.

Παράλληλα από το βήμα της Βουλής, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για καθυστερημένη αντίδραση από πλευράς της κυβέρνησης για το επίμαχο θέμα που βγήκε στο φως της δημοσιότητας και κατέληξε ειρωνευόμενος: «Έπρεπε να περάσουν 3 ολόκληρες ημέρες έντονης αντίδρασης για να δηλώσει ο κ. Τσίπρας αρχικά ενοχλημένος και στη συνέχεια να απομακρύνει την κ. Αντωνοπούλου. Η αλήθεια όμως είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αυτός που ψήφισε το νόμο που επέτρεψε στην κ. Αντωνοπούλου και τον σύζυγό της να παίρνουν επίδομα.

Αυτή μάλιστα δεν ήταν μια αυτόματη διαδικασία. Η κ. Αντωνοπούλου έκανε αίτηση κάθε μήνα. Η διάταξη αυτή ψηφίστηκε το 2015. η χώρα χανόταν και η κ. Αντωνοπούλου έπαιρνε επίδομα. Δεν υπήρξε ποτέ ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κ. Μητσοτάκης: Ξεκινάει επισκέψεις σε όλη την Ελλάδα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μητσοτάκης: Κάνει λάθος ο Τσίπρας που νομίζει ότι θα κρυφτεί πίσω από την σκανδαλολογία