Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Επικός διάλογος Τσίπρα με Τοροσίδη: «Είσαι ο καλύτερος Γερμανός φίλος-Θα σκοράρουμε στο 93»

Μετά το τέλος του παιχνιδιού της Εθνικής Ελλάδας με τη Βοσνία, ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στα αποδυτήρια της “γαλανόλευκης”. Ο πρωθυπουργός είχε θερμό εναγκαλισμό με τον “χρυσό” σκόρερ, Γιώργο Τζαβέλλα, ενώ είχε ένα επικό διάλογο με τον Μίκαελ Σκίμπε.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε χαριτολογώντας στον Μίκαελ Σκίμπε πως είναι καλύτερος Γερμανός φίλος που έχει, με τον ομοσπονδιακό τεχνικό να του απαντάει: “μην νομίζεις. Στη Γερμανία, ο κόσμος σε συμπαθεί περισσότερο απ’ όσο μπορείς να φανταστείς“.

Τώρα που έρχεται ο Ομπάμα, δώστου πρόεδρε τα χαιρετίσματά μου κι επίσης ζήτα του να βοηθήσει μπας και μειωθεί το ελληνικό χρέος“, ανέφερε ο Τοροσίδης, με τον πρωθυπουργό να απαντάει: “Μη στεναχωριέσαι, θα το βάλουμε κι εμείς στο 93’ το γκολ“.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έφη Θώδη: Επική δήλωση – «Με κάλεσε ο Trump στον Λευκό Οίκο να πω το “μπήκαν τα γίδια στο μαντρί”» (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Σάλος» στο παλάτι: Το βίντεο που «καίει» το κορίτσι του Χάρι – Αυτή είναι η πιο καυτή ερωτική σκηνή