Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Δώστε πόνο, λέει η Χριστοδουλοπούλου στους βουλευτές και γίνεται viral

Τις έντονες αντιδράσεις των βουλευτών της αντιπολίτευσης προκάλεσε η άρνηση της προεδρεύουσας στην Ολομέλεια Τασίας Χριστοδουλοπούλου να προχωρήσει σε καταμέτρηση για παρεμπίπτον ζήτημα που έθεσε η ΝΔ, με την αντιπρόεδρο της Βουλής να απαντά στους διαμαρτυρόμενους βουλευτές: «Έχετε πολύ πλάκα, συνεχίστε, δώστε πόνο».

Το παρεμπίπτον ζήτημα που έθεσε η ΝΔ δια του Νίκου Δένδια απορρίφθηκε δι’ εγέρσεως. Η ΝΔ έθεσε θέμα ότι δεν πληρούνται οι προϋποθέσεις, για να συνεχιστεί η συζήτηση, καθώς δεν έχει κατατεθεί στη Βουλή το ενιαίο τελικό κείμενο του Συντάγματος της πΓΔΜ.

Σε ψηφοφορία δι’ εγέρσεως που ακολούθησε, η πλειοψηφία απέρριψε το παρεμπίπτον ζήτημα.

Ο Νίκος Δένδιας, ωστόσο, αντέδρασε και ζήτησε καταμέτρηση βουλευτών, αλλά το αίτημά του απορρίφθηκε, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στην Ολομέλεια.

Στις διαμαρτυρίες των βουλευτών, η Τασία Χριστοδουλοπούλου ακούστηκε να λέει: «Έχετε πολύ πλάκα. Συνεχίστε, συνεχίστε, ανεβείτε. Δώστε πόνο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παρέμβαση Νίμιτς: Αν απορριφθεί η συμφωνία, οι συνέπειες θα είναι βαθιές και επικίνδυνες

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βουλή live: Ένταση με το «καλημέρα» – Βαριές καταγγελίες από την αντιπολίτευση (upd)