Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αποφυλακίζεται σήμερα ο Δημήτρης Ρίζος

Εντός της ημέρας αναμένεται να αποφυλακιστεί ο πρώην ισχυρός εκδότης και δημοσιογράφος Δημήτρης Ρίζος, ο οποίος κρατείται στις φυλακές της Κω για χρέη. Η απόφαση της Εισαγγελίας Αθηνών για την αποφυλάκιση είχε ληφθεί από την Παρασκευή, αλλά ο 83χρονος εκδότης αναγκάστηκε να μείνει στη φυλακή ως σήμερα, επειδή λόγω Σαββατοκύριακου απουσίαζε ο διευθυντής των φυλακών, ο οποίος πρέπει να υπογράψει για την απελευθέρωσή του.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά ο πρώην εκδότης, μέσω των δικηγόρων του, κατέθεσε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών βεβαίωση για δοσοποίηση των οφειλών του, με συνέπεια η τελευταία να αποφασίσει την αποφυλάκισή του.

Ο γνωστός εκδότης είχε φυλακιστεί εξαιτίας πέντε ανεκτέλεστων δικαστικών αποφάσεων που τον καταδίκαζαν σε ποινή φυλάκισης 3, 5 ετών, για χρέη προς το ελληνικό δημόσιο αλλά και για μη καταβολή εργοδοτικών εισφορών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σαββατοκύριακο στις φυλακές περνά ο Δημήτρης Ρίζος – Η απίστευτη αιτία

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πέγκυ και Δημήτρης Ρίζος: Εκείνη στο Λονδίνο και στις πισίνες της και εκείνος στη φυλακή της Κω για… 15.000!

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ: Στη φυλακή ο άλλοτε μεγιστάνας του Τύπου Δημήτρης Ρίζος… Είναι δυνατόν να μην έχει 20.000 ευρώ;