Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ανοιχτός στη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής δηλώνει ο Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Γιώργος Πατούλης

Ανοιχτό άφησε το ενδεχόμενο να διεκδικήσει την Περιφέρεια Αττικής ο Γιώργος Πατούλης, λέγοντας ότι τον ενδιαφέρει να ασχοληθεί με την μητροπολιτικότητα της Αθήνας, όπως αυτή εκφράζεται μέσα από την Περιφέρεια Αττικής.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος της ΚΕΔΕ, μιλώντας στο Θέμα 104,6, ανέφερε: «Δεν είναι κάτι που το βλέπω αρνητικά να συνεχίσω μητροπολιτικά όσον αφορά την Αθήνα. Επειδή έχουμε την Ευρώπη των περιφερειών και επειδή ο Κλεισθένης άδειασε το ‘πουκάμισο’ των δήμων».

Σε ερώτηση για το πότε αναμένονται οι ανακοινώσεις, ο κ. Πατούλης απάντησε ότι «ωριμάζουν όλα, ώστε πολύ σύντομα να πούμε τι και πότε θα το κάνουμε».

«Εμένα η πρόθεσή μου είναι να συνεχίσω αυτοδιοικητικά. Είναι σίγουρο ότι με ενδιαφέρει, η εμπειρία των 20 ετών στην αυτοδιοίκηση να την εναποθέσω μέσα από μια συγκροτημένη πρόταση στο χώρο της μητροπολιτικότητας της Αθήνας και αυτό εκφράζεται μέσα από την περιφέρεια» συμπλήρωσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Διχασμένος ο Γ. Πατούλης: Το σκέφτεται και για την Περιφέρεια Αττικής

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Πατούλης: Θέλω να είμαι υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων, δεν ξέρω τίποτα για την Περιφέρεια Αττικής!