• Πολιτική

    Πατούλης: Θέλω να είμαι υποψήφιος για τον δήμο Αθηναίων, δεν ξέρω τίποτα για την Περιφέρεια Αττικής!

    • NewsRoom
    Γιώργος Πατούλης

    Γιώργος Πατούλης


    Πρόβλημα στον σχεδιασμό της Νέας Δημοκρατίας εν όψει των επικείμενων περιφερειακών και δημοτικών εκλογών τον επόμενο Μάιο, ενδέχεται να προκαλέσει η επιμονή του Γιώργου Πατούλη να διεκδικήσει τον Δήμο Αθηναίων.

    Ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και νυν δήμαρχος Αμαρουσίου επιμένει στην υποψηφιότητά του για τον Δήμο, την ώρα που στην ΝΔ θα προτιμούσαν να τον δουν ως αντίπαλο της Ρένας Δούρου για τη ισχυρότερη πολιτικά περιφέρεια της χώρας.

    Ωστόσο, σε συνέντευξή του στο ραδιόφωνο «Θέμα», ο κ. Πατούλης τόνισε ότι όσοι αναφέρουν ότι θα είναι υποψήφιος για την Περιφέρεια Αττικής «θα πρέπει να μας πουν με ποιον έχουν συνεννοηθεί και γράφουν τα διάφορα σενάρια. Αν υπάρχει τέτοια συνεννόηση να μας το μεταφέρουν κι εμάς. Αυτό που έχω ξέρω είναι ότι έχω εκδηλώσει το ενδιαφέρον μου για την Αθήνα μέσα από τον Όμιλο “Αθήνα Πρωτεύουσα Ξανά”. Τον όμιλο τον ξεκινήσαμε εδώ και 1,5 χρόνο και συνεχίζουμε να δουλεύουμε πάνω σε αυτό με ενδιαφέρον» υπογράμμισε ο κ. Πατούλης.

    Πάντως, στον Δήμο Αθηναίων φέρεται να έχει αποφασίσει να κατέβει και ο νυν περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης, με τη στήριξη της ΝΔ.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αποκλειστικό: Κλείδωσε η υποψηφιότητα Κώστα Μπακογιάννη για τον Δήμο Αθηναίων
     



    ΣΧΟΛΙΑ