Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αμφιλοχία: Προφυλακίστηκε 70χρονος μετά από καταγγελία 22χρονης για σεξουαλική κακοποίηση

Σύλληψη 46χρονου για τον ξυλοδαρμό της 40χρονης συντρόφου του-Ποια κατηγορία θα του αποδοθεί

ΕΛ.ΑΣ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ένας 70χρονος άνδρας, έπειτα από την  καταγγελία 22χρονης  από το χωριό Βάλτος του δήμου Αμφιλοχίας, για σεξουαλική επίθεση.

Σύμφωνα με το agrinionews.gr, η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε την περασμένη Δευτέρα  στην οικεία υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας πως ο 70χρονος, ο οποίος βρέθηκε στο χωριό για καλοκαιρινές διακοπές, για σεξουαλική κακοποίηση.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, έγινε λίγες ημέρες πριν ενημερώσει την Αστυνομία. Σύμφωνα με τη μαρτυρία της, ο ηλικιωμένος συγχωριανός της την κάλεσε σπίτι του και ασέλγησε με τη βία πάνω της. Προτού ολοκληρώσει την πράξη του, η 22χρονη, όπως ανέφερε, κατάφερε και έφυγε εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως η διέλευση ενός δίκυκλου απέσπασε την προσοχή του.

Μια ημέρα πριν από την κακοποίηση, οι δυο τους πήγαν μαζί στην Άρτα όπου ο 70χρονος αγόρασε δώρα στη νεαρή. Η καταγγελία κινητοποίησε την αστυνομία που άρχισε αμέσως έρευνα και παραγγέλθηκε ιατροδικαστική εξέταση στην οποία υποβλήθηκε η 22χρονη. Η ιατροδικαστής βρήκε στοιχεία (εκδορές κ.α.) συμβατά με όσα υποστήριξε η νεαρή.

Σχηματίστηκε δικογραφία, ο 70χρονος οδηγήθηκε σε Ανακριτή και Εισαγγελέα Άρτας, απολογήθηκε και κρίθηκε προφυλακιστέος.

Διαβάστε επίσης