Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

ΤΡΑΙΝΟΣΕ: Διακοπή δρομολογίων σε τμήμα του προαστιακού Πάτρας από την Τρίτη

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ενημερώνει το επιβατικό κοινό με σχετική ανακοίνωση ότι από την Τρίτη 15 Μαΐου 2018, θα ξεκινήσουν εργασίες στη σιδηροδρομική υποδομή και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ Αγίου Βασιλείου – Ρίου, για την κατασκευή της νέας διπλής γραμμής του Προαστιακού Πάτρας, όπως έχει ενημερώσει ο διαχειριστής της υποδομής (Ο.Σ.Ε.) την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με έγγραφό του στις 8 Μαΐου, 2018.

Λόγω των έργων αυτών θα υπάρξει διακοπή των δρομολογίων του Προαστιακού από το Ρίο έως τον Άγιο Βασίλειο.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων, που μετακινούνται με τους συρμούς του Προαστιακού Σιδηρόδρομου, δρομολογεί από αύριο Τρίτη λεωφορεία στο τμήμα Άγιος Βασίλειος – Ρίο και αντίστροφα, ως εξής:

-Αναχώρηση από Αγ. Βασίλειο στις ΧΧ:45 (ανά ώρα, 45 λεπτά μετά την ώρα), από τις 06:45 έως τις 22:45.
-Αναχώρηση από Ρίο στις ΧΧ:05 (ανά ώρα, 5 λεπτά μετά την ώρα), από τις 07:05 έως τις 23:05.

Για την επιβίβαση στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απαραίτητη είναι η επίδειξη επικυρωμένου εισιτηρίου Προαστιακού ή μηνιαίας κάρτας. Οι επιβάτες που επιβιβάζονται στον Αγ. Βασίλειο καλούνται να επικυρώσουν το εισιτήριό τους στα ακυρωτικά μηχανήματα του Σ.Σ. Αγ. Βασίλειος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέο έκτακτο δελτίο καιρού – Έρχονται καταιγίδες και χαλάζι από αύριο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτο μποτιλιάρισμα στην Αττική λόγω της απεργίας στο μετρό–Η κίνηση στους δρόμους

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Χωρίς μετρό τη Δευτέρα η Αθήνα