Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Σήμερα στις 5 η κηδεία της συζύγου του Πύρρου Δήμα

Πύρρος και Αναστασία Δήμα

Σήμερα στις 17:00 το τελευταίο αντίο στη σύζυγο του Πύρρου Δήμα, Αναστασία. Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια Αττικής στις 17:00 το απόγευμα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αμαρουσίου. Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν στα «Παιδικά Χωριά SOS».

Η ανακοίνωση του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών

«Αγαπητοί συνάδελφοι σας ενημερώνουμε ότι η εξόδιος ακολουθία για την σύζυγο του συναδέλφου Πύρρου Δήμα, Αναστασία Δήμα – η οποία απεβίωσε τα ξημερώματα της Πέμπτης 14/6/2018 – θα τελεστεί από τον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στα Μελίσσια Αττικής (οδός Δημοκρατίας 10), Παρασκευή 15/6/2018 στις 17:00 μμ.

Στη συνέχεια θα ακολουθήσει η ταφή στο Δημοτικό Κοιμητήριο Αμαρουσίου (τέρμα οδού Αναπαύσεως, περιοχή Κοκκινιά – Δωδώνη).

Μετά από επιθυμία της οικογένειας, παρακαλείσθε όπως αντί στεφάνου, ενισχύσετε – εφόσον επιθυμείτε – τα Παιδικά Χωριά SOS».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Αναστασία Σδούγκου – Δήμα: Μια γλυκιά, διακριτική γυναίκα που αγωνίστηκε πολύ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πολύμορφο γλοιοβλάστωμα: 8 ερωτήσεις για τη νόσο που «πήρε» τη σύζυγο του Πύρρου Δήμα

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: H συγκλονιστική συνέντευξη του Πύρρου Δήμα: Στις 3 Ιανουαρίου διαγνώστηκε ο όγκος στο κεφάλι, λίγο μετά, 14 του μηνός, χειρουργήθηκε