Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Συγκλονιστικά video από το λουτρό αίματος στο αεροδρόμιο Ataturk -Καρέ καρέ η επίθεση των τρομοκρατών

Φρίκη και δέος προκαλούν τα video από το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα στο αεροδρόμιο Ataturk της Κωνσταντινούπολης. Τα video καταγράφουν τις σοκαριστικές πρώτες στιγμές  μετά τις εκρήξεις που σκόρπισαν το θάνατο στον τερματικό σταθμό του αεροδρομίου.

https://www.youtube.com/watch?v=UEW5gygTcnI

Το πρώτο βίντεο από κάμερα ασφαλείας δείχνει τη στιγμή που ο ένας εκ των τριών -όπως υποστηρίζουν οι τουρκικές αρχές- βομβιστών πυροδοτεί τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος.

Το δεύτερο βίντεο είναι μία αληθινή γροθιά στο στομάχι καθώς δείχνει την φονική αποφασιστικότητα των καμικάζι αυτοκτονίας να σκορπίσουν τον θάνατο στο αεροδρόμιο. Ενώ κόσμος τρέχει να βρει καταφύγιο, στο βίντεο εμφανίζεται ένας μαυροντυμένος άνδρας να τρέχει μόνος του.

https://www.youtube.com/watch?v=7EN1PTbX2z0

Οι εικόνες που ακολούθησαν την επίθεση στο αεροδρόμιο «Κεμάλ Ατατούρκ» θυμίζουν σε πολλούς όσα συνέβησαν πριν από μερικούς μήνες στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών όταν τζιχαντιστές ζωσμένοι με εκρηκτικά σκόρπισαν ξανά το θάνατο.

 

Δείτε επίσης: 

http://www.mononews.gr/oi-tourki-vlepoun-isis-piso-apo-makelio-sto-atatourk-stous-36-nekri/56910