Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Χανιά: Στα ίχνη του οδηγού που διαμέλισε 66χρονο λαχειοπώλη βρίσκεται η Αστυνομία

astinomia

Στα ίχνη του ασυνείδητου οδηγού ο οποίος το βράδυ της παραμονής της πρωτοχρονιάς, μισή ώρα πριν τα μεσάνυχτα, παρέσυρε με το αυτοκίνητό του και διαμέλισε το σώμα ενός 66χρονου λαχειοπώλη βρίσκεται η Τροχαία Χανίων.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή της Παρηγοριάς, στον Κλαδισό. Ο άτυχος ηλικιωμένος βρισκόταν στο δρόμο έχοντας μόλις βγει από ένα μίνι μάρκετ όπου είχε πάει να ψωνίσει, όταν ο οδηγός από ένα ασημί φορτηγάκι, τον παρέσυρε και τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο στο έδαφος. Μάλιστα η κατάσταση του σώματος ήταν τέτοια που οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν μπορούσαν αρχικά να αναγνωρίσουν αν επρόκειτο για άνδρας ή γυναίκα.

Το όχημα καταγράφηκε τόσο από την κάμερα ασφαλείας του συγκεκριμένου καταστήματος, όσο και από αυτές άλλων μαγαζιών της περιοχής. Η έρευνα στα αρχεία με τους κατόχους παρόμοιων αγροτικών στην ευρύτερη περιοχή αναμένεται να οδηγήσει άμεσα στα ίχνη του δράστη.