Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Αυτός είναι ο 67χρονος που κατηγορείται ότι ασελγούσε σε ανήλικους στον Πύργο Ηλείας (pics)

ανήλικοι

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλείας, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 67χρονου ημεδαπού, κατηγορούμενου για «εγκλήματα κατά της γενετήσιας ελευθερίας», ο οποίος είχε συλληφθεί στις 28-3-2018, το απόγευμα, στον Πύργο.

Σε βάρος του συλληφθέντα, ασκήθηκε από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ποινική δίωξη, για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις: της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου και της αποπλάνησης παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη της ηλικίας.

Ειδικότερα, πρόκειται για τον : (επ) ΚΑΠΩΝΗ (ον) Αθανάσιο του Νικολάου και της Ευγενίας, γεννηθείς στις 28-10-1951 στ o Λιβαδάκι Ηλείας.

Σε βάρος του συλληφθέντα, ασκήθηκε από τ o ν Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, ποινική δίωξη, για τις κακουργηματικού χαρακτήρα αξιόποινες πράξεις : α) της κατάχρησης σε ασέλγεια ανηλίκου και β) της αποπλάνησης παιδιού που δεν συμπλήρωσε τα δώδεκα έτη της ηλικίας.
Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας από σήμερα 4-4-2018 μέχρι και 2-10-2018, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην ενεργοποίηση των πολιτών ώστε να αποκτηθούν περαιτέρω πληροφορίες για τον φερόμενο δράστη, στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, στην πρόληψη και στην καταστολή εγκλημάτων κατά της γενετήσιας ελευθερίας σε βάρος ανήλικων θυμάτων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των προαναφερθέντων αδικημάτων.
Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πύργου, στους τηλεφωνικούς αριθμούς 26210-81740, 26210–81730 (τηλεφωνικό κέντρο) για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Εξελίξεις στην υπόθεση Λαγούδη: Ένα μαύρο κομποσκοίνι εξετάζουν οι Αρχές

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυνηγητό με το Στέφανο Χίο: Παραμένει άφαντος- Αναζητείται από την ΕΛ.ΑΣ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα χαρακώματα κυβέρνηση – Καμίνης για τις αναπλάσεις στην Αθήνα