Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Τραυματίας ο Σλούκας – Κίνδυνος να χάσει το Μουντομπάσκετ

Κώστας Σλούκας

Τραυματίστηκε στον χθεσινό αγώνα της Εθνικής με την Ιταλία ο Κώστας Σλούκας.

Αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου ήταν η διάγνωση των γιατρών της Εθνικής για τον τραυματισμό του Κώστα Σλούκα, που δεν θα ταξιδέψει την Τετάρτη για την Κίνα. Ο τραυματισμός του Ελληνα παίκτη στο χθεσινό ματς με την Ιταλία δεν ήταν αρκετά σοβαρός για να ανησυχήσει την Εθνική ομάδα, δεν είναι όμως και επιπόλαιος.

Ο διεθνής γκαρντ έχει αιμάτωμα και θλάση γαστροκνημίου σύμφωνα με την διάγνωση των γιατρών της Εθνικής, κάτι που σημαίνει ότι δεν θα ακολουθήσει την την αποστολή της ομάδας για την Κίνα.

Ο Σλούκας άρχισε άμεσα θεραπεία και την Τρίτη (20/8) θα υποβληθεί σε νέες εξετάσεις για να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του. Ο γκαρντ της Φενέρμπαχτσε θα συνεχίσει τις θεραπείες στην Αθήνα και ανάλογα με την εξέλιξη της αποθεραπείας του θα αποφασιστεί αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα στο Μουντομπάσκετ της Κίνας.