Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Στην επόμενη φάση των προκριματικών του Champions League o ΠΑΟΚ – Απέκλεισε με 3-1 την τουρκική Μπεσίκτας

Την πρόκριση για την τρίτη φάση των προκριματικών του Champions League πήρε πανηγυρικά ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης με την τουρκική Μπεσίκτας στον αγώνα της Τούμπας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 3-1 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ ήταν ο 18χρονος Χρήστος Τζόλης, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του ενώ μοίρασε και την ασίστ στον Πέλκα για το τρίτο γκολ.

Η Μπεσίκτας  αντέδρασε στο 37΄όταν ο Λενς έβγαλε μία σέντρα από την δεξιά, ο Λάριν βρέθηκε στην πλάτη του Βαρέλα και μείωσε σε 3-1 στέλνοντας την μπάλα στην εστία του Ζίβκοβιτς.

Ο ΠΑΟΚ, πάντως είχε τη δυνατότητα να βρεθεί εκ νέου μπροστά με τρία διαφορά γκολ, όταν ο Ουέλινγκτον ανέτρεψε τον Άκπομ μέσα στην περιοχή. Ο Άγγλος  ανέλαβε την εκτέλεση αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει.

Στη συνέχεια, η Μπεσίκτας έφτασε κοντά στο 3-2, όμως ο Μπόιντ δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.