Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Ειδικά στοιχήματα για τα γκολ και τις νίκες των ελληνικών ομάδων στα ευρωπαϊκά παιχνίδια

ΑΕΚ

Επιλογές με ενισχυμένες αποδόσεις* από το Πάμε Στοίχημα για τα αυριανά ματς της ΑΕΚ, του Παναθηναϊκού, του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ

Κρίσιμα παιχνίδια για την πρόκριση δίνουν αύριο στο Europa League η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Χρειάζονται 1 βαθμό για να συνεχίσουν την ευρωπαϊκή πορεία τους στο Europa Conference League.

Η ΑΕΚ (στις 22:00) αντιμετωπίζει τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ, ενώ εντός έδρας αγωνίζονται ο Παναθηναϊκός (19:45) με τη Μακάμπι Χάιφα και ο Ολυμπιακός (22:00) με την Μπάτσκα Τόπολα.

Στο Europa Conference League ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει από την προηγούμενη αγωνιστική την 1η θέση στον όμιλό του και την πρόκριση για τη φάση των «16» της διοργάνωσης. Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις τους στον όμιλο, αύριο στις 19:45, με το εντός έδρας παιχνίδι κόντρα στην Ελσίνκι.

Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικές στοιχηματικές επιλογές για τις ευρωπαϊκές «μάχες» των ελληνικών ομάδων στην 5η αγωνιστική των Κυπέλλων Ευρώπης:

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις* στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Καθημερινά το Πάμε Στοίχημα προσφέρει και προτεινόμενες αγορές με ενισχυμένες αποδόσεις.

Ανάμεσα στις επιλογές που θα προσφερθούν με ενισχυμένες αποδόσεις*  την ημέρα διεξαγωγής των αγώνων για  τα Κυπέλλα Ευρώπης στο ποδόσφαιρο  και στο μπάσκετ για τα παιχνίδια της Euroleague  είναι και οι εξής:

Ντόρτμουντ-Παρί Σεν Ζερμέν (Τετάρτη, 22:00)

 Νιούκαστλ-Μίλαν (Τετάρτη, 22:00)

Παναθηναϊκός-Μακάμπι Χάιφα (Πέμπτη, 19:45)

ΠΑΟΚ- Ελσίνκι (Πέμπτη, 19:45)

 Άγιαξ-ΑΕΚ (Πέμπτη, 22:00)

Ολυμπιακός-Μπάτσκα Τόπολα (Πέμπτη, 22:00)

Βιλερμπάν-Παναθηναϊκός (Πέμπτη, 22:00)

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε επίσης:

Πλήρωσε 8,83 η τριάδα του MONOBET τη Δευτέρα!

Europa League: Η Μπάτσκα Τόπολα απαιτεί να επιτραπεί η είσοδος στους οπαδούς της στον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Προσωρινή πρόεδρος της Super League η Κάτια Κοξένογλου