Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Στοίχημα

Goal από την Ελλάδα και την Αγγλία

Super League

Προτάσεις από το MONOBET για το Κύπελλο Ελλάδας και την Κόνφερενς

Μικρό είναι το σημερινό κουπόνι και το MONOBET έχει 2 επιλογές με Goal από την Αγγλία και την Ελλάδα.

Η πρώτη είναι στον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Γιούχτα και τον Ατρόμητο. Στο Παγκρήτιο γίνεται το παιχνίδι και η ομάδα που θα προκριθεί θα παίξει με τη Λάρισα. Ο Γιούχτας έχει αποκλείσει τον Αστέρα Σταύρου με 3-1 και τον Εθνικό με 2-1. Σκοράρει στην έδρα του αλλά δέχεται και γκολ.

Ο Ατρόμητος είναι φαβορί για την πρόκριση. Προέρχεται από την ισοπαλία 1-1 με τον Πανσερραϊκό. Λογικά θα βρει δίχτυα στην Κρήτη, αλλά τα προβλήματα στην άμυνά του παραμένουν κι ίσως τα εκμεταλλευτεί ο Γιούχτας. Το Goal έχει τύχη σε αυτό το ματς.

Το ίδιο ισχύει και στην Αγγλία για την αναμέτρηση της Κόνφερενς, ανάμεσα στην Μπάρνετ και την Όλνταμ. Στις 6 τελευταίες αγωνιστικές έχουν φέρει από 4 Goal.

Η Μπάρνετ δεν σκόραρε μόνο στην προηγούμενη αγωνιστική στην ήττα της με 0-2 από την Γκέιτσχεντ.

Η Όλνταμ βρήκε δίχτυα στα 5 ματς και μόνο στην ήττα της με 3-0 από την Φίλντε δεν πέτυχε γκολ. Πέρσι κέρδισε με 1-3 στην έδρα της Μπάρνετ.

ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

229 (15:00) ΓΙΟΥΧΤΑΣ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ GOAL 1,94
231 (22:00) ΜΠΑΡΝΕΤ-ΟΛΝΤΑΜ GOAL 1,58

 

Διαβάστε επίσης:

Στον Ολυμπιακό ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ

NBA – Γιάννης Αντετοκούνμπο: «Οδοστρωτήρας» στην Ουάσινγκτον