Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Champions League: Με προβάδισμα η Λίβερπουλ, αγκαλιά με το εισιτήριο η Παρί Σεν Ζερμέν

Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr για τους αγώνες Λίβερπουλ-Λειψία και Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα

Δύο ακόμα εισιτήρια για τα προημιτελικά του Champions League «σφραγίζονται» απόψε. Στις 22:00 θα ξεκινήσουν οι αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16» Λίβερπουλ-Λειψία και Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα.

Η Λίβερπουλ έχει το αβαντάζ της νίκης της με 2-0 στο πρώτο παιχνίδι. Η Λειψία θα προσπαθήσει να κάνει την ανατροπή. Η αποψινή ρεβάνς, όπως και ο πρώτος αγώνας, θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη.

Αγκαλιά με το εισιτήριο της πρόκρισης είναι η Παρί Σεν Ζερμέν μετά τη νίκη της με 1-4 στη Βαρκελώνη. Η Μπαρτσελόνα είχε ανατρέψει ήττα με 4 γκολ διαφορά κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν πριν από 4 χρόνια. Είχε ηττηθεί με 4-0 στο πρώτο ματς στο Παρίσι και κέρδισε με 6-1 στη ρεβάνς στη Βαρκελώνη.

Οι προσφορές του Pamestoixima.gr

Το Pamestoixima.gr προσφέρει στους 2 σημερινούς αγώνες του Champions League, Λίβερπουλ-Λειψία και Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα 0% γκανιότα στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους και το «Money Back» για το οποίο ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Με ενισχυμένες αποδόσεις προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 3-0, 2-2 και 0-3 για τον αγώνα Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα και η τριάδα με το σκοράρισμα από τον Σαλάχ στο παιχνίδι Λίβερπουλ-Λειψία, τα Over 9,5 κόρνερ στο ματς Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα και τα Over 2,5 γκολ στην αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι-Σαουθάμπτον.

Για τους 2 αγώνες του Champions League το Pamestoixima.gr ετοίμασε και τα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις:

Λίβερπουλ-Λειψία

Παρί Σεν Ζερμέν-Μπαρτσελόνα