Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
sports

Ασύλληπτος ΠΑΟΚ, νίκησε με 4-2 στο Καραϊσκάκης τον Ολυμπιακό

Σε θρίαμβο μετέτρεψε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ, περνώντας νικηφόρα, με 4-2, από το «Γ. Καραϊσκάκης», στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του, επιστρέφοντας θεαματικά, μετά την ήττα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική.

Το σκορ άνοιξε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Άντριγια Ζίβκοβιτς στο 38΄ με δημιουργό τον Μπάμπα και ευθύνη του Πασχαλάκη. Από το σημείο του πέναλτι έκαναν το 2-0 οι φιλοξενούμενοι, με τον Μπράντον Τόμας να το κερδίζει από τον Πορόσο στο 54΄ και να στέλνει την μπάλα από τη λευκή βούλα στα δίχτυα στο 56΄.

Ο Ισπανός επιθετικός πέτυχε και το 3ο γκολ της ομάδας του, όταν τροφοδοτήθηκε από τον Μουργκ, για να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Και στο 78΄ ήταν η σειρά του Μαγκόμεντ Οζντόεφ, μετά από τακουνάκι του Κωνσταντέλια που είχε περάσει αλλαγή, να γράψει το όνομά του στους σκόρερ του αγώνα.

Ο Ολυμπιακός μείωσε, με γκολ του Φορτούνη στο 86΄ και του Μασούρα στο 90΄ + 8΄… αλλά είχε υποστεί μία βαριά ήττα.

Ο ΠΑΟΚ μετρά πλέον 20 βαθμούς, έχει δηλαδή έναν λιγότερο από τον Ολυμπιακό και 5 από την κορυφή, όπου βρίσκεται μόνος του ο Παναθηναϊκός.

Διαβάστε επίσης:

Ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Την επόμενη εβδομάδα η απόφαση για την έφεση

Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ με super αποδόσεις, cash out & bet builder από το Πάμε Στοίχημα

Θεσσαλονίκη: 13 συλλήψεις, 2 τραυματίες σε συμπλοκή οπαδών – Κατέσχεσαν σιδερόβεργες και στειλιάρια