Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Βέλγιο: Συνελήφθη 22χρονος Μουσουλμάνος που ετοίμαζε τρομοκρατική επίθεση

Στη σύλληψη ενός 22χρονου μουσουλμάνου ο οποίος ετοίμαζε τρομοκρατική επίθεση μέσα στο Σαββατοκύριακο, προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές του Βελγίου τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Ο 22χρονος από την πόλη Βαβρ, επισκέφθηκε το Σάββατο την γιαγιά του για να της πει «αντίο», καθώς σκόπευε να υλοποιήσει τα σχέδιά του για τρομοκρατική επίθεση στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου.

Ο εκπρόσωπος της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας του Βελγίου επιβεβαίωσε τη σύλληψη του 22χρονου μουσουλμάνου. Ο νεαρός βρίσκεται υπό κράτηση και ανακρίνεται, προκειμένου να αποκαλύψει αν συνδέεται με το Ισλαμικό Κράτος ή άλλη τρομοκρατική οργάνωση και που και πότε σκόπευε να εκδηλώσει την επίθεσή του, αλλά και με ποιον τρόπο.

Τον Ιανουάριο, η βελγική αστυνομία είχε συλλάβει άλλα τρία άτομα, τα οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες που είχε συλλέξει, προγραμμάτιζαν ευρεία τρομοκρατική επίθεση.