Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τροχαίο σοκ για την δημοσιογράφο Ηρώ Καριοφύλλη – Έπεσε σε χαράδρα!

«Άγιο» είχε η δημοσιογράφος Ηρώ Καριοφύλλη, η οποία είχε τροχαίο ατύχημα ενώ επέστρεφε στο σπίτι της στα Βόρεια Προάστια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητό της πήρε μια απότομη στροφή και έπεσε σε χαράδρα!

Η δημοσιογράφος του Alpha έζησε στιγμές αγωνίας για περίπου μια ώρα αφού το αυτοκίνητό της είχε πέσει σε χαράδρα 100 μέτρων στην Πεντέλη. Χρειάστηκε η επέμβαση των ανδρών της ΔΙ.ΑΣ και της Πυροσβεστικής για να την απεγκλωβίσουν η οποία ευτυχώς δεν είχε τραυματισθεί αλλά ήταν φυσικά σε κατάσταση σοκ.

Το τροχαίο έγινε λίγο πρις τις 10 το βράδυ. Η Ηρω Καριοφύλλη, είχε φύγει από το κανάλι της Κηφισιάς και επέστρεφε στο σπίτι της. Ο δρόμος στην Πεντέλη ήταν στενός και έχασε τον έλεγχο του μαύρου Smart. Ευτυχώς ένα δέντρο έκοψε την πορεία προς το κενό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:«Έξυπνο» σύστημα της Google εντοπίζει εστιατόρια, όπου είναι πιθανότερο να πάθει κανείς δηλητηρίαση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εγκατέλειψε την αντιπροεδρία της Dufry ο άνθρωπος στον οποίο έχει ενεχυριαστεί το σπίτι των Κουτσολιούτσων στις Σπέτσες

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σοκαριστικό βίντεο: Καρέ-καρέ η εκτέλεση του Γιάννη Μακρή έξω από το σπίτι του στη Βούλα