Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Τουρκική προπαγάνδα: Η Sabah… «βρήκε» στην Αγία Παρασκευή ηγετικό στέλεχος των γκιουλενιστών!

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο αυτή τη φορά η τουρκική προπαγάνδα εις βάρος της Ελλάδας, με την τουρκική εφημερίδα Sabah να ανακαλύπτει στην Ελλάδα ένα από τα κρησφύγετα των Γκιουλενιστών. Στο δημοσίευμα περιλαμβάνονται φωτογραφίες του φερόμενου ηγετικού στελέχους των Γκιουλενιστών στην Αθήνα, του Yalcin Esmek.

Η Sabah στο πρωτοσέλιδό της δημοσιεύει και φωτογραφίες του Yalcin Esmek, ηγετικού στελέχους του κινήματος που ο Ερντογάν θεωρεί πως επιχείρησε να τον ανατρέψει τον Ιούλιο του 2016 με το πραξικόπημα.

Εκτός από τις φωτογραφίες του Esmek στην Αθήνα, η Sabah δημοσιεύει την πινακίδα του αυτοκινήτου, τη διεύθυνση στην οδό Πραξιτέλους στην Αγία Παρασκευή και το όνομα που αναφέρεται στο κουδούνι με τα αρχικά Y. Es.

 

Το πρωτοσέλιδο της Sabah έρχεται μόλις λίγες ώρες μετά τη νέα αναφορά του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στους «πραξικοπηματίες», όπως συνηθίζει να αποκαλεί και τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που έχουν ζητήσει άσυλο στην Ελλάδα μετά το πραξικόπημα. Πρόκειται για τους στρατιωτικούς που διέφυγαν από την Τουρκία με ελικόπτερο και έφτασαν στην Ελλάδα ξημερώματα της 16ης Ιουλίου 2016, λίγες ώρες μετά την απόπειρα πραξικοπήματος.