Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Θρίλερ στα Βίλια: Ταυτοποιήθηκε η γυναίκα που βρέθηκε σε βαλίτσα

Ταυτοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι, η γυναίκα που βρέθηκε δολοφονημένη στη βαλίτσα στα Βίλια.

Πρόκειται για την Κινέζα Qiu Yun Lin η οποία είχε εξαφανιστεί στις 17 Οκτωβρίου απο την περιοχή του Μεταξουργείου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση -η οποία ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης- διαπιστώθηκε αρχικά ότι η σορός ανήκει σε γυναίκα ηλικίας περίπου 35 ετών, ύψους 1,55 έως 1,58 μ.

Η διαπίστωση αυτή περιόρισε σε πέντε τον αριθμό των εξαφανισμένων γυναικών, ανάμεσα στις οποίες αναζητούνταν η ταυτότητα του θύματος και λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι διαπιστώθηκε ότι το θύμα είναι 38χρονη Κινέζα, η εξαφάνιση της οποίας είχε δηλωθεί τον Οκτώβριο.

Τα ίχνη της είχαν χαθεί στο κέντρο της Αθήνας και εκεί ξεκινά η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών της άγριας δολοφονίας.

Οι Αρχές θεωρούν σίγουρο ότι η αποτρόπαια εγκληματική πράξη μεσολάβησε λίγη ώρα από τη στιγμή της δολοφονίας, μέχρι τη στιγμή που ο δράστης ή οι δράστες τοποθέτησαν τη γυναίκα μέσα στη βαλίτσα, την έκλεισαν και την πέταξαν στο σημείο όπου εντοπίστηκε πριν από δύο ημέρες από κυνηγούς στα Βίλια.