Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Στο Αυτόφωρο ο πατέρας του 8χρονου που ήταν κλειδωμένος στην τουαλέτα

Siemens

Στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου αναμένεται να δικαστεί ο πατέρας του 8χρονου παιδιού που βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας κλειδωμένο στην εξωτερική τουαλέτα του σπιτιού του στον Μασταμπά με τους γονείς να λείπουν από το σπίτι.

Ο πατέρας του μικρού αγοριού αλλά και η μητέρα του οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα ο οποίος τους άσκησε ποινική δίωξη για έκθεση ανηλίκου κατά συναυτουργία.

Οι εισαγγελείς αποφασίζουν για την τύχη του παιδιού

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο εισαγγελέας ανηλίκων έχει παρέμβει προκειμένου να αποφασιστεί η τύχη του παιδιού έως ότου ολοκληρωθεί η ποινική διαδικασία για τους γονείς.

Το 8χρονο αγόρι από την Τρίτη φιλοξενείται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ενώ το επικρατέστερο σενάριο είναι η επιμέλεια του παιδιού να περάσει – για όσο διαρκέσει η διαδικασία – στις γιαγιάδες και τους παππούδες του 8χρονου.

Μάλιστα, το μικρό αγόρι αναμένεται να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα ανηλίκων την προσεχή Δευτέρα.

Δεν φέρει σημάδια κακοποίησης το παιδί – Τι συμβαίνει με τη μητέρα

Οι πρώτες εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη το μικρό αγόρι έδειξαν πως είναι καλά στην υγεία του ενώ δεν φέρει σημάδια κακοποίησης.

Την ίδια ώρα, η μητέρα του 8χρονου οδηγήθηκε στην Ψυχιατρική του ΠΑΓΝΗ με τους γιατρούς να κρίνουν πως δεν έχει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.

Πηγή: cretapost.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Καίτη Φίνου: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τις σχέσεις της με τον Ψάλτη και τον Πανταζή (video)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένοχη η καθαρίστρια με το πλαστό πτυχίο – Ζημίωσε το Δημόσιο με χιλιάδες ευρώ

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Υπόθεση Τοπαλούδη: Δραματικά τα νέα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο θείος της (video)