Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Στήριξη Μητσοτάκη στους ανάδοχους γονείς με μέτρα που προωθούν την αναδοχή

Μητσοτάκης

Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε αναρτήσεις του στο Facebook και το Twitter, αναφέρθηκε στην ενίσχυση του θεσμού της αναδοχής από την κυβέρνηση λέγοντας: «Η αναδοχή βγάζει τα παιδιά από τα ιδρύματα και τους δίνει µια οικογένεια, ένα καλύτερο μέλλον».

Όπως ανέφερε ο πρωθυπουργός, η αναδοχή «είναι ένας θεσμός που οφείλουμε να ενισχύσουμε με κάθε τρόπο. Γι’ αυτό στηρίζουμε τους ανάδοχους γονείς και θεσπίζουμε μέτρα που προωθούν την αναδοχή».

Τέλος, ο πρωθυπουργός παραπέμπει για περισσότερα στον ιστότοπο https://paidi.gov.gr/ την ανοιχτή πλατφόρμα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων για την πρόσβαση και ενημέρωση όλων των πολιτών σε ζητήματα που σχετίζονται με το παιδί.

Διαβάστε ακόμα:

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η ΕΕ θα πρέπει να υιοθετήσει το συντομότερο δυνατόν ένα νέο πλέγμα ισχυρών κυρώσεων κατά της Λευκορωσίας»

Κυριάκος Μητσοτάκης στους FT: Ξεκάθαρες και αυστηρές συνέπειες από την ΕΕ κατά της Λευκορωσίας

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Να ταξιδεύουμε όλο και πιο ψηλά τη χώρα, χωρίς να πετάμε στα σύννεφα» – Εγκαινιάστηκαν τα 14 νέα αεροδρόμια της Fraport

 

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση