Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Στη φυλακή ο 21χρονος που σκότωσε τον νονό του στα Πετράλωνα

Στη φυλακή θα οδηγηθεί ο 21χρονος, ο οποίος ομολόγησε ότι σκότωσε και τεμάχισε με ένα μπαλτά το νονό του μέσα στο διαμέρισμα όπου διέμεναν στα Πετράλωνα και στη συνέχεια πέταξε το διαμερισμένο σώμα σε κάδους απορριμμάτων.

Ο νεαρός απολογήθηκε σήμερα για την ανθρωποκτονία του νονού του, που φέρεται να διέπραξε σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Αμέσως μετά, ανακριτής και εισαγγελέας διέταξαν την προφυλάκιση του.

Παράλληλα, ο ανακριτής έδωσε εντολή για τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν ο 21χρονος πάσχει από ψυχιατρική νόσο κι αν είναι απαραίτητος ο εγκλεισμός του σε ψυχιατρικό ίδρυμα.

Είναι ενδεικτική της κατάστασης στην οποία βρίσκεται ο νεαρός η αντίδραση του κατά τη μεταγωγή του στον ανακριτή: αρνήθηκε να βγει από το αστυνομικό όχημα και άρχισε να φωνάζει «βοήθεια».

Το πτώμα του άτυχου 52χρονου δεν έχει εντοπιστεί.