Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Most Popular

Συγκλονιστικός ο Θανάσης Γιαννακόπουλος: Όταν πεθάνω να με θάψετε… (video)

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί, σε ηλικία 88 ετών ο Θανάσης Γιαννακόπουλος μετά από περίπου δύο μήνες νοσηλείας, βυθίζοντας σε πένθος την οικογένεια του «τριφυλλιού» και τον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ήταν κάτι παραπάνω από ένας απλός παράγοντας και είχε μια μοναδική σχέση αγάπης και λατρείας με τον κόσμο του Τριφυλλιού. Ο ίδιος μάλιστα τρία χρόνια πριν είχε συγκλονίσει, ζητώντας όταν πεθάνει να τον θάψουν με τη σημαία του Παναθηναϊκού.

Συγκεκριμένα τον Σεπτέμβριο του 2015, στην γιορτή “Honouring Our Legacy” του Παναθηναϊκού, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος είχε ανατριχιάσει το κατάμεστο ΟΑΚΑ όταν πήρε το μικρόφωνο και με σπασμένη φωνή είπε: «Θέλω σας παρακαλώ να με ακούσετε με λίγη ησυχία. Θέλω να κάνω μία παραίνεση και μία παράκληση: Όταν πεθάνω, να με θάψετε με την σημαία του Παναθηναϊκού. Ευχαριστώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Το αντίο του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον θείο του, Θανάση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Παύλος Γιαννακόπουλος: Από ένα μικρό φαρμακείο στην αυτοκρατορία με τα 4 εργοστάσια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κώστας Γιαννακόπουλος: «Έφυγε» ο συνιδρυτής μίας ολόκληρης αυτοκρατορίας

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο mononews: «Η ΒΙΑΝΕΞ είναι και θα παραμείνει στην κορυφή της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας»