Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Κοινωνία

Μήνυμα 112 για την πυρκαγιά στα Ψαχνά Ευβοίας – Απειλούνται σπίτια

Φωτιά σε εστιατόριο στη Νέα Σμύρνη

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά στην περιοχή Προφήτης Ηλίας στα Ψαχνά Ευβοίας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η πυρκαγιά καίει αγροτοδασική έκταση, ενώ απειλούνται και τα πρώτα σπίτια.

Στο σημείο επιχειρούν 62 πυροσβέστες με 20 οχήματα, 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος παρέχουν συνδρομή 3 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Μήνυμα μέσω του 112 στάλθηκε περίπου στις 13:00 στους κατοίκους των Ψαχνών Ευβοίας με το οποίο τους ζητήθηκε να είναι σε ετοιμότητα και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών καθώς είναι σε εξέλιξη πυρκαγιά στην περιοχή.

Ο δήμαρχος Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς δήλωσε πριν από λίγο στο evima.gr, «είμαι συγκλονισμένος καίγεται ο τόπος, τίποτα άλλο δεν έχω να πω η εικόνα είναι συγκλονιστική η φωτιά είναι κοντά στα σπίτια», δήλωσε ταραγμένος ο δήμαρχος.

«Η φωτιά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η κατάσταση είναι τρομακτικά δύσκολη. Μπροστά βρέχει φωτιά, οι άνεμοι είναι πολύ δυνατή και η ατμόσφαιρα πολύ ξερή», είπε στο evima.gr ο διοικητής της πυροσβεστικής  Κώστας Ψαρρός.

Διαβάστε επίσης:

Κλειστή η Λεωφόρος Αθηνών- Σουνίου και στα δύο ρεύματα- Έπεσε καλώδιο της ΔΕΗ

Πτώση ατόμου στις γραμμές του Μετρό Πανεπιστήμιο – Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 (upd)

Μεγάλη φωτιά στη Βοιωτία: Μήνυμα 112 για εκκένωση της παραλίας Σαράντη – Εντοπίστηκε νεκρός κτηνοτρόφος