Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Σε δίκη 6 για τον θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου

Ζακ Κωστόπουλος

Για θανατηφόρες σωματικές βλάβες στον Ζακ Κωστόπουλο θα δικαστούν 6 εμπλεκόμενοι. Με βούλευμα το δικαστικό συμβούλιο παρέμπεμψε στο εδώλιο του Κακουργιοδικείου της Αθήνας τον κοσμηματοπώλη, το μεσίτη και 4 αστυνομικούς για τα βαριά χτυπήματα που, κατά το κατηγορητήριο, οδήγησαν στο θάνατο τον άτυχο νέο, το Σεπτέμβριο του 2018.

Οι 6 κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν να δικαστούν για το κακούργημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης. Οι δικαστές του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών, υιοθέτησαν την εισαγγελική πρόταση κι έκριναν ότι ορθά ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου στην οδό Γλάδστωνος, ο μεσίτης και οι 4 αστυνομικοί δεν θα δικαστούν για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Οι γονείς του 33χρονου έχουν ζητήσει με επιστολή τους να προσδιοριστεί η ημερομηνία της δίκης, υποστηρίζοντας ότι η δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης καθυστερεί.