Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Ποιος ήταν ο 25χρονος που σκοτώθηκε στο λόφο Φιλοπάππου

Αστυνομία

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 25χρονος νέος στα βράχια του Φιλοπάππου τη νύχτα της Τετάρτης κατά τη διάρκεια ληστείας. Ο νεαρός με καταγωγή από τον Άγιο Στέφανο Αττικής ήταν φοιτητής σε χώρα του εξωτερικού.

Ο Ν.Μ. σπούδαζε στη Γλασκώβη και ήρθε στην Ελλάδα για τις καλοκαιρινές διακοπές μαζί με τη φίλη του από την Πορτογαλία. Η βόλτα τους στου Φιλοπάππου χθες το βράδυ αποδείχθηκε μοιραία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Αστυνομίας, ο 25χρονος έκανε βόλτα στο λόφο με την 23χρονη Πορτογαλέζα φίλη του, όταν ομάδα ληστών επιτέθηκαν στο ζευγάρι με σκοπό να πάρουν τα χρήματα και τα κινητά τους. Ο νεαρός δέχθηκε χτυπήματα με κάποιο αιχμηρό αντικείμενο και βρέθηκε πεσμένος στα βράχια από ύψος 20 μέτρων. Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ήταν ήδη νεκρός.

Όλα δείχνουν ότι ο 25χρονος την ώρα της επίθεσης προσπάθησε να αντιδράσει, αλλά δεν έχει διευκρινιστεί πως επήλθε η μοιραία για εκείνον πτώση στα βράχια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Τραγωδία στου Φιλοπάππου: Οκτώ άτομα ανακρίνονται για τον θάνατο του 25χρονου