Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Περιστέρι: 28χρονος βίασε την 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του

Περιστέρι: 28χρονος βίασε την 14χρονη ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου του

Σοκ προκαλεί η είδηση που ήρθε στο φως για τη σύλληψη ενός 28χρονου στο Περιστέρι ο οποίος κατηγορείται ότι βίασε την μόλις 14 ετών ετεροθαλή αδερφή της συντρόφου τον περασμένο Ιούνιο.

Σύμφωνα με πληροφοριές ο 28χρονος είχε σχέση με μια 27χρονη γυναίκα με την οποία συγκατοικούσε στο Περιστέρι με την άτυχη 14χρονη να τους επισκέπτεται για να περάσει κάποιες ημέρες μαζί τους.

Ο 32χρονος βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία προκειμένου να ασελγήσει σε βάρος της 14χρονης η οποία αμέσως αποκάλυψε στην μητέρα της το γεγονός και μαζί το κατήγγειλαν στην αστυνομία.

Η 14χρονη αφού έχει εξεταστεί και από ιατροδικαστή ο οποίος διαπίστωσε τραύματα στα γεννητικά της όργανα τελικά ταυτοποιήθηκαν σωματικά υγρά του 28 χρονου με εκείνα που βρέθηκαν στο σεντόνι και στη μπλούζα της ανήλικης.

Ο 28χρονος έχει συλληφθεί από το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και έχει σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για βιασμό ανηλίκου.

Διαβάστε επίσης

Περιστέρι: Συμπλοκή με πυροβολισμούς μεταξύ δύο παρεών Ρομά έξω από μπαρ – 10 προσαγωγές

Περιστέρι: Εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας σε νυχτερινό κέντρο – Συνελήφθη 28χρονος αλλοδαπός

Πετρούπολη: Νηπιαγωγός κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 4χρονου αγoριού