Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Πάτρα: Νεκρή 52χρονη που έπεσε από τον 5ο όροφο!

Την τελευταία της πνοή άφησε μια γυναίκα στην Πάτρα, η οποία έπεσε από τον Πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, στην οδό Ναυαρίνου και Κυρίλλου Αρχιεπισκόπου, στην πόλη της Πάτρας. Πρόκειται για γυναίκα 52 χρόνων η οποία φρόντιζε τους ηλικιωμένους θείους της.

Κατά την πτώση της η γυναίκα έπεσε πάνω σε καλώδια της ΔΕΗ, με αποτέλεσμα να ανακοπεί η ταχύτητα της πτώσης. Έτσι, όταν έσπευσαν το πλήρωμα του ΕΚΑΒ η γυναίκα δεν είχε χάσει ακόμα τη ζωή της.

Η 52χρονη μεταφέρθηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου και τελικά υπέκυψε λόγω της σοβαρότητας των τραυμάτων της.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το περιστατικό, προκειμένου να διαπιστώσει εάν πρόκειται για ατύχημα ή απόπειρα αυτοκτονίας.

Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, η άτυχη γυναίκα είχε χάσει πρόσφατα τους γονείς της, με τις πρώτες ενδείξεις να συγκλίνουν προς την αυτοκτονία.

Δείτε video από τον τόπο της τραγωδίας, από το tempo24.news