Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Novartis: Προθεσμία να απολογηθεί στις 8 Απριλίου 2022 έλαβε ο Παπαγγελόπουλος

O πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

O πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος

Ενώπιον της ανακρίτριας του Ειδικού Δικαστηρίου βρέθηκε σήμερα ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, κατηγορούμενος για παρεμβάσεις του στην εισαγγελική έρευνα για δωροδοκίες της Novartis αλλά και για την απόπειρα εκβίασης του επιχειρηματία Σάμπυ Μιωνή.

Ο πρώην υπουργός και βασικός κατηγορούμενος στην υπόθεση είχε κληθεί να απολογηθεί. Ωστόσο ζήτησε και πήρε προθεσμία για τις 8 Απριλίου 2022 προκειμένου να μελετήσει τη δικογραφία και να προετοιμάσει την απολογία του.

Για ένα «μεγάλο λάθος» μίλησε στη δήλωση του ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, αποχωρώντας από τον Άρειο Πάγο: «Έκανα ένα μεγάλο λάθος όταν είπα ότι το σκάνδαλο Novartis είναι το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους. Είναι το δεύτερο. Το πρώτο είναι η προσπάθεια συγκάλυψης του μεγάλου αυτού σκανδάλου και η προσπάθεια ξεπλύματός του με τη θεωρία της δήθεν σκευωρίας. Σήψη, παρακμή μπόχα και δυσωδία».

Διαβάστε επίσης:

Ώρα εισαγγελέα για τους 21 κατηγορουμένους στη δίκη για την πλημμύρα της Μάνδρας

Σε στενό οικογενειακό κύκλο το τελευταίο αντίο στον Δημήτρη Κοντομηνά