Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Νέος Κόσμος: Συνελήφθη αστυνομικός που ξυλοκόπησε τη σύντροφό του

Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά κακοποίησης με θύματα γυναίκες που «βλέπουν» καθημερινά το φως της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά, μια νεαρή γυναίκα 19 ετών, έπεσε θύμα κακοποίησης από τον 31χρονο αστυνομικό σύντροφό της, στον Νέο Κόσμο.

Το πρωί της Πέμπτης, οι γείτονες του ζευγαριού άκουσαν τις εκκλήσεις της 19χρονης κοπέλας για βοήθεια και αμέσως κάλεσαν την αστυνομία.

Άμεσα μετέβη στην περιοχή ομάδα της ΔΙΑΣ.

Ο 21χρονος αστυνομικός – που σύμφωνα με πληροφορίες υπηρετεί στις πεζές περιπολίες στην Ομόνοια – αρνήθηκε να ανοίξει την πόρτα του διαμερίσματός του, βρίζοντας και απειλώντας τους.

Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως η γυναίκα που κρατούσε εγκλωβισμένη μέσα στο διαμέρισμα ο δράστης, έφερε αμυχές και μελανιές.

Γείτονες του ζευγαριού επέδειξαν στους αστυνομικούς μια δεύτερη είσοδο του διαμερίσματος που οδηγούσε στην μπαλκονόπορτα του υπνοδωματίου. Οι άνδρες της ΔΙΑΣ κατάφεραν να μπουν από την μπαλκονόπορτα και τελικά συνέλαβαν τον 31χρονο συνάδερφό τους.

Μάλιστα, ο δράστης, όταν οδηγήθηκε στο ΑΤ Ακροπόλεως, υπέβαλε μήνυση κατά των συναδέρφων του γιατί εισήλθαν στο σπίτι χωρίς ένταλμα.

Διαβάστε επίσης:

Ανάληψη ευθύνης για τον ξυλοδαρμό καθηγητή της ΑΣΟΕΕ

Βιασμός 24χρονης: Συγκινεί η μητέρα του αδικοχαμένου αρραβιωνιαστικού της (video)