Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Λεωνίδας Γρηγοράκος: Με υποστήριξη οξυγόνου στο «Σωτηρία» ο πρώην υπουργός

Λεωνίδας Γρηγοράκος

O Καθηγητής Εντατικής Θεραπείας – Πνευμονολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, πρώην Υπουργός Αναπληρωτής Εσωτερικών και πρώην Υπουργός Αναπληρωτής Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος εισήχθη σήμερα το πρωί στο «Σωτηρία», μια από τις κλινικές Covid-19.

Οι γιατροί χαρακτηρίζουν την κατάσταση του καλή, ωστόσο, έκριναν απαραίτητη την εισαγωγή και νοσηλεία του στο νοσοκομείο, φοβούμενοι τυχόν επιπλοκές που μπορεί να προκαλέσει ο ιός, όπως άλλωστε έχει συμβεί σε πάρα πολλές περιπτώσεις.

Ωστόσο το απόγευμα, οι γιατροί έκριναν σκόπιμο την ενίσχυση της θεραπείας του πρώην υπουργού με οξυγόνο. Νωρίτερα, ο ίδιος δήλωσε πως «η κατάστασή του ήταν ελεγχόμενη».

Σύμφωνα με όσα είπε ο καθηγητής και διευθυντής της κλινικής, Κωνσταντίνος Συρίγος, «η κατάσταση του ασθενούς δεν εμπνέει ανησυχία, θα την χαρακτήριζα καλή».

Διαβάστε επίσης:

Νίκος Χαρδαλιάς: Αυστηρό lockdown σε 3 περιοχές της Δυτικής Αττικής – Τι απαγορεύεται από την Παρασκευή

Ο κύβος ερρίφθη: Στις 27 Δεκεμβρίου ξεκινά ο εμβολιασμός στην Ευρωπαϊκή Ένωση

EMA: Στις 21 Δεκεμβρίου η συνεδρίαση για την έγκριση του εμβολίου της Pfizer στην Ευρώπη

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση