Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στους δρόμους της Αθήνας

Κυκλοφοριακή συμφόρηση επικρατεί τις πρωινές ώρες στους δρόμους της Αθήνας, εξαιτίας της σφοδρής βροχόπτωσης.

Ειδικότερα, αυτή την ώρα σοβαρά προβλήματα παρατηρούνται στη λεωφόρο Κηφισού και στα δύο ρεύματα, από το ύψος του Ρέντη μέχρι το ύψος της Μεταμόρφωσης, καθώς και στη λεωφόρο Αθηνών από τον Ελαιώνα μέχρι τον Σκαραμαγκά στην κάθοδο.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με ενημέωση της Τροχαίας, δύο αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα στο ύψος της Ροσινιόλ στη λεωφόρο Κηφισού, καθώς και ένα φορτηγό έχει παρουσιάσει προβλήματα στο ρεύμα προς Κόρινθο στο Δαφνί.

Δυσκολίες στην κυκλοφορία εντοπίζονται επίσης στη Μεσογείων από το ύψος της Αγίας Παρασκευής μέχρι τον Χολαργό, στην Κατεχάκη στην άνοδο, στην Αλεξάνδρας, στην Κηφισίας και τη Βασιλίσσης Σοφίας καθώς και δρόμους γύρω από το κέντρο.

Παράλληλα, αυτή την ώρα, δυσκολίες στην κυκλοφορία παρατηρούνται και στην Αττική οδό, περίπου από το ύψος του Πολύδροσου μέχρι την έξοδο προς Λαμία και Πειραιά.

Πτώση δέντρου στο Νέο Ηράκλειο – Προβλήματα στον ΗΣΑΠ

Προβλήματα δημιουργήθηκαν το πρωί και στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, με τους συρμούς να κινούνται μεταξύ των σταθμών Πειραιά και Νέα Ιωνία και μεταξύ Ειρήνη και Κηφισιά, λόγω πτώσης δέντρου στο Νέο Ηράκλειο από την κακοκαιρία που πλήττει την Αττική.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση