Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, αρθρογραφία και άμεση ενημέρωση, με όλα τα τελευταία νέα και ειδήσεις για την Οικονομία, τις Επιχειρήσεις, το Χρηματιστήριο, το Bitcoin, τις πολιτικές εξελίξεις και τον πολιτισμό
Top Stories

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Διαφωνεί με το προληπτικό κλείσιμο της ΕΟ Αθηνών-Λαμίας ο ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Παππάς

Νίκος Παππάς

Κριτική στην κυβέρνηση για την απόφασή της να κλείσει προληπτικά μέρος της Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας, εν μέσω της επέλασης της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα, ασκεί ο ΣΥΡΙΖΑ, υποστηρίζοντας πως η κίνηση αυτή «προδίδει πανικό και άρα ανικανότητα».

«Η άρον άρον απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας προδίδει τον πανικό, άρα και την ανικανότητα της κυβέρνησης Μητσοτάκη να διαχειριστεί μία, από μέρες, αναμενόμενη κακοκαιρία», αναφέρει σε δήλωση του ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Νίκος Παππάς.

Σχολιάζει σε δήλωση του ότι «για μια ακόμα χρονιά και ενώ το φαινόμενο εξελίσσεται με βάση τις προβλέψεις, ο κεντρικότερος οδικός άξονας κλείνει και η χώρα κόβεται στα δύο», ενώ προσθέτει πως «οι αρμόδιοι υπουργοί οφείλουν να απαντήσουν ποια προληπτικά μέτρα ελήφθησαν και γιατί δεν απέδωσαν, αν όντως δεν απέδωσαν».

Ο κ. Παππάς σχολιάζει επίσης ότι «δικαιολογίες, όπως η παλαιότερη του κ. Καραμανλή ότι η Εθνική Οδός έκλεισε λόγω ‘της αδυναμίας ορισμένων οδηγών να οδηγήσουν κάτω από τέτοιες επικίνδυνες συνθήκες’ κρίνονται από τώρα ως απαράδεκτες».

Ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ ολοκληρώνει τη δήλωση του συστήνοντας σε όλους προσοχή κατά τις μετακινήσεις και λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων προστασίας.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Κλείνει ξανά από 23:00 η κυκλοφορία μεταξύ Καλυφτάκη-Οινοφύτων – Πού έκλεισε η Αττική Οδός

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα- Ακυρώνονται δρομολόγια αμαξοστοιχιών στον άξονα Αθήνα Θεσσαλονίκη

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Σε ποια σημεία είναι κλειστή η Εθνική Οδός Αθηνών-Λαμίας